Τρόποι Επικοινωνίας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Με χαρά και σε σύντομο χρονικό διάστημα κάποιος από εμάς θα ανταποκριθεί στο αίτημά σας.

Ελευθεριάδου Καλλιόπη
ΑΦΜ: 111816058
Γ.Ε.ΜΗ.: 042505106000

Διεύθυνση

Σολωνος 71, 542 48, Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

+30 2314 038 662 / +30 6936 556 157

E-mail

info@eleutheriadou.gr / popieleutheriadou@gmail.com

Ωράριο Λειτουργίας

Δευ-Τετ-Σαβ: 8:00πμ - 3:00μμ / Τρι-Πεμ-Παρ: 8:00πμ - 8:00μμ

Στείλτε μας μήνυμα

  Συχνές Ερωτήσεις

  Η τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται σε έναν από τους παρακάτω λόγους: Σε περιόδους αιχμής (π.χ. Χριστούγεννα, Πάσχα, Απόκριες). Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και την ταχύτερη αποστολή της παραγγελίας σας, παρακαλούμε στο καταθετήριο να αναγράφεται ο κωδικός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που δόθηκε κατά την δημιουργία της. Το προϊόν που έχετε παραγγείλει έχει ήδη καταργηθεί και δεν είναι διαθέσιμο. Όταν συμβαίνουν ακραία καιρικά φαινόμενα ή απεργίες και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση. Τέλος, σε κάθε περίπτωση που δεν είναι δυνατή η επικοινωνία μαζί σας (τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων, σχετικά με την παραγγελία σας ή με την πληρωμή της.

  Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει στις ακόλουθες περιπτώσεις:
  Πριν ολοκληρώσετε την παραγγελία σας, κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής διαδικασίας μπορείτε να κάνετε πίσω (back) και να διαγράψετε τις ποσότητες των προϊόντων από το καλάθι αγορών, πατώντας το κουμπί “Αφαίρεση’’.
  Ακόμη και αν έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμη το προϊόν μπορείτε να την ακυρώσετε καλώντας στο +30 2314 038 662. Εάν έχετε παραλάβει το προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με το +30 2314 038 662 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας και αφού εξηγήσετε το λόγο για τον οποίο θέλετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, ο συνεργάτης μας θα σας ενημερώσει άμεσα για τις επιλογές που έχετε.
  Εάν η παραγγελία σας έχει ήδη τιμολογηθεί και παρόλα αυτά θέλετε να την ακυρώσετε πρέπει να δώσετε τα στοιχεία της παραγγελία σας καλώντας στο +30 2314 038 662.

  Κάθε επιστροφή και αλλαγή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να γίνει μέσα σε 15 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς, με την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του (έτσι ώστε να μπορεί να επιστραφεί το προϊόν στην προμηθεύτρια εταιρία) και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.  Για προϊόντα με εργοστασιακή εγγύηση, μπορούμε να σας ενημερώσουμε για το πού θα πρέπει να απευθυνθείτε για την αντικατάσταση ή τη διόρθωσή τους. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν αποκλειστικά την εταιρεία μας.