Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν από τις παρακάτω μεθόδους πληρωμής για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να μας καλείτε στο +30 2314 038 662.

  • Τραπεζική Κατάθεση

Πραγματοποιήστε την πληρωμή σας απευθείας στον τραπεζικό μας λογαριασμό. Χρησιμοποιήστε το αναγνωριστικό παραγγελίας σας ως αναφορά πληρωμής. Η παραγγελία σας δεν θα αποσταλεί έως ότου εκκαθαριστούν τα χρήματα στον λογαριασμό μας.
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Αρ. Λογαριασμού: 22300804972
IBAN: GR4701102230000022300804972
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: KE STORE ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

  • Πληρωμή μέσω Κάρτας (Πιστωτικής/Χρεωστικής/Αναλήψεων)

Σχετικά με τους τρόπους πληρωμής σας ενημερώνουμε ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνονται δεκτές όλες οι πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard, EuroLine,Diners. Για την μεγαλύτερη σιγουριά σας, σας διαβεβαιώνουμε ότι κάθε σας συναλλαγή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύεται από υψηλής τεχνολογίας συστήματα on line ασφάλειας (SSL-128 bit). Εάν επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα πρέπει να ακολουθήσετε τις οδηγίες που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Να συμπληρώστε τη φόρμα παραγγελίας , τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας. Όταν ο παραγγέλλων είναι εταιρία τότε πρέπει η πιστωτική κάρτα να είναι εταιρική, δηλαδή να έχει εκδοθεί στα στοιχεία της αντίστοιχης εταιρίας και κατά την παράδοση της παραγγελίας να παρευρίσκεται ο εξουσιοδοτημένος κάτοχος με την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά του.

  • Πληρωμή με την Παραλαβή της Παραγγελίας στο Χώρο σας (Αντικαταβολή)

Έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε στον υπάλληλο της εταιρίας Courier την αξία της αγοράς, αμέσως με την παράδοση στο χώρο σας:
1. για αγορές εντός του Νομού Θεσσαλονίκης (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) το ποσό που επιβαρύνεστε είναι 1,50€ (πλέον των εξόδων αποστολής που ισοδυναμούν με 4€ για αγορές κάτω των 30€).
2. για την υπόλοιπη Ελλάδα, το ποσό που επιβαρύνεστε είναι στα 1,50€ (πλέον των εξόδων αποστολής που ισοδυναμούν με 4€ για αγορές κάτω των 50€).

Σας υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις τα παραστατικά πάνω από 500 ευρώ προς ιδιώτες (απόδειξη λιανικής) και 500 ευρώ για παραστατικά προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (τιμολόγιο πώλησης) εξοφλούνται ΜΟΝΟ:
1. με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό.
2. με χρέωση σε πιστωτική κάρτα.

  • Παραλαβή και Πληρωμή της Παραγγελίας σας Φυσικό μας Κατάστημα.

Εάν επιθυμείτε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας, δεν έχετε παρά να επιλέξετε στην Μέθοδο Αποστολής το “Παραλαβή από το Κατάστημα’’. Εάν η παραγγελία σας καταχωρηθεί μέχρι τις 14.00 μ.μ., θα βρίσκεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα προς διακίνηση, με την προϋπόθεση ότι τα προϊόντα είναι άμεσα διαθέσιμα. Υπάρχουν περιπτώσεις που τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμα στο κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά για να διασφαλίσουμε την ομαλή εξέλιξη της παραγγελίας. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας η παραλαβή από το κατάστημα θα πρέπει να γίνεται μόνο αν έχετε ενημερωθεί με email ή τηλεφωνικά. Όλες οι παραγγελίες παραμένουν δεσμευμένες στο κατάστημα μέχρι 2 εργάσιμες ημέρες μετά την παράδοση των προϊόντων σε αυτό και εφόσον έχετε ενημερωθεί για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Η εξόφληση των παραγγελιών γίνεται στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εξής τρόπους πληρωμής: Μετρητά-Πιστωτική & Χρεωστική Κάρτα.

Ελευθεριάδου Καλλιόπη
ΑΦΜ: 111816058
Γ.Ε.ΜΗ.: 042505106000