Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους τρόπους και τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, καθώς και τους χρόνους παράδοσής τους. Για οποιαδήποτε απορία και διευκρίνηση μπορείτε να μας καλείτε στο +30 2314 038 662.

  • Έξοδα Αποστολής / Δωρεάν Παράδοση

Για παραγγελίες εντός του Νομού Θεσσαλονίκης:
Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 30€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα. Για παραγγελίες κάτω των 30€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 4€.
Για την υπόλοιπη Ελλάδα:
Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 50€ δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα. Για παραγγελίες κάτω των 50€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 4€.

Ολοκλήρωση παραγγελίας: Με το που ολοκληρώνεται η καταχώρηση της παραγγελίας σας εμφανίζεται στην οθόνη σας ένα μήνυμα  “Σας ευχαριστούμε. Έχουμε λάβει την παραγγελία σας!” Ο αριθμός παραγγελίας σας εμφανίζεται και στο email σας.

  • Ημερομηνίες και Ώρες Παράδοσης

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier. Η eleutheriadou.gr συνεργάζεται με την ACS.

Για τις παραγγελίες που καταχωρούνται μέχρι τις 14.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη), τα προϊόντα θα ετοιμάζονται και θα παραδίδονται στην εταιρεία ταχυμεταφορών την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 14.00, θα παραδίδονται για αποστολή στην εταιρία ταχυμεταφορών την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Οι παραγγελίες που δεχόμαστε την Παρασκευή μετά τις 14:00 και κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου, θα παραδίδονται στην εταιρία ταχυμεταφορών για αποστολή την Δευτέρα (εφόσον είναι ημέρα εργάσιμη). Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τις 09:00 έως τις 18:00. Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να γίνει η παράδοση της παραγγελίας του πέραν από τους χρόνους παράδοσης που ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα, το μέγιστο χρονικό περιθώριο είναι 7 ημέρες από την ημέρα που ολοκληρώθηκε η παραγγελία. Σε περίπτωση που το χρονικό περιθώριο υπερβεί το διάστημα αυτό, η παραγγελία θα παραδοθεί με τις τιμές λιανικής που ισχύουν την ημέρα της αποστολής των προϊόντων. Η ίδια πολιτική ισχύει και για τις παραγγελίες που ο πελάτης επιθυμεί να παραλάβει από το κατάστημα μας την παραγγελία του.

Βασικές υπηρεσίες Υπηρεσία Express-Επόμενη μέρα Ενδεικτικός χρόνος παράδοσης*
(Εργάσιμες ημέρες)
Εντός Πόλης 1 ημέρα
Εντός Περιφέρειας 1-2 ημέρες
Χερσαίοι Προορισμοί 1-2 ημέρες
Νησιωτικοί Προορισμοί 1-3 ημέρες
Δυσπρόσιτες Περιοχές 1-5 ημέρες

Όλα τα ανωτέρω μπορεί να διαφοροποιηθούν, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας.

Ελευθεριάδου Καλλιόπη
ΑΦΜ: 111816058
Γ.Ε.ΜΗ.: 042505106000